Veelgestelde Vragen

Warmtepompen

Een woning moet voldoen aan een aantal voorwaarden om verwarmd te kunnen worden met een warmtepomp. Het is belangrijk dat de woning goed geïsoleerd is. Daarnaast is de manier waarop de warmte de woning binnenkomt van belang. Vloerverwarming of lagetemperatuurverwarming is het meest geschikt. Ben je benieuwd of jouw woning geschikt is voor een warmtepomp neem dan even contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

De buitenunit van de warmtepomp maakt minimaal geluid. ’s Nachts staat de verwarming vaak op een lagere temperatuur ingesteld. De buitenunit maakt dan minder geluid. Onze installateurs houden rekening met mogelijk geluidsoverlast. Zij plaatsen de buitenunit van de warmtepomp bijvoorbeeld niet onder of naast een slaapkamerraam. Het is mogelijk een geluidswerende kast over de buitenunit te laten plaatsen. Deze kast zorgt voor een afname in geluid. De afname is ongeveer 10 tot 15 decibel. Sommige hybride warmtepompen hebben geen buitenunit nodig. 

Onze professionele installateurs installeren de warmtepomp. In de meeste gevallen is de warmtepomp binnen één dag geïnstalleerd.

Load More